Резервации

След като направите запитване за резервация очаквайте да получите на посочения от Вас е-мейл ценова оферта за конкретния посочен период. В офертата ще получите информация за възможностите за настаняване, начина на правене на резервация, анулационната политика и др. На запитвания направени в делничен ден, ценови оферти се изпращат в рамките на 24 часа след постъпилото запитване. 
Възможно е наш служител да се свърже с Вас по телефона при необходимост от допълнителна информация за изготвянето на офертата.

 

Важно!!! Уважаеми потребители на уеб страницата на Апартаментен комплекс "Стрийм Ризорт", с попълването на резервационната форма по-долу декларирате, че сте запознати с Декларацията за поверителност на личните данни съгласно Регламент (ЕС) 2016/679: http://www.stream-bgproperties.com/deklaracija-za-poveritelnost

 

Банкова сметка за плащания по резервации: 

Бенефициент: ДТС Стрийм Пампорово ООД
Банка: Уникредит Булбанк
IBAN: BG94 UNCR 7000 1524 9476 97
BIC: UNCRBGSF

В основанието за плащане моля посочете номера на Вашата резервация!

 

 

Правила и условия на хотела

 

Всички резервации се считат за гарантирани при заплащане на 50% авансов депозит по банков път до 7 работни дни след потвърждение на резервацията. Остатъкът от стойноста на резервацията е дължим по банков път до 5 работни дни преди датата на настаняване. 
Всички резервации за Нова година се считат за гарантирани при заплащане на 50% авансов депозит по банков път до 7 работни дни след потвърждение на резервацията. Остатъкът е дължим по банков път до 10 работни дни преди датата на настаняване.
Всички останали резервации се считат за гарантирани при заплащане на 50% авансов депозит по банков път до 7 работни дни след потвърждение на резервацията. Остатъкът от стойноста на резервацията следва да бъде заплатен по банков път или на рецепция при пристигане.
Промени в последния момент на резервации по програма Ранни записвания и за Нова година не се допускат. При промяна на престоя и преждевременно напускане суми не се възстановяват поради пропуснати ползи за хотела.
Хотелът запазва правото си да анулира резервации, в случай, че плащанията не са осъществени в указаните по-горе срокове.
Хотелът запазва правото си да изисква представянето на документ удостоверяващ възрастта на всички деца към датата на настаняване. При констатиране на възрастови различния стойността на резервацията подлежи на прекалкулиране!

Закуските и вечерите са на блок маса. При по-малко от 25 госта на хотела настанени на съответната база закуските и вечерите са на меню.
Вечерите на блок маса не включват напитки.
Децата до 5,99г. нямат включена празнична вечеря за Нова година, Коледа или Великден, но имат осигурено място в ресторанта.