Есенна оферта 24.09.2018г. - 07.12.2018г.

Офертата е валидна в следния период 24.09.2018г. - 07.12.2018г.

ВАЖНО:

През периодa на офертата не работят ресторанта, лоби бара и СПА центъра.

Вид апартамент /

тип настаняване

Цена на човек,

на ден

RO
Студио /2+0/ 26 лв.
Апартамент с една спалня /2+2/ 28 лв.
Единично настаняване 42 лв.
Редовно легло: дете 0-5,99г. 27 лв.
Редовно легло: дете 6-11,99г.
Допълнително легло: възрастен 22 лв.
Допълнително легло: дете 6-11,99г. 14 лв.
Допълнително легло: дете под 5,99г. безплатно

 

RO – нощувка без включено изхранване
 

Цените са на човек, на ден и включват:

нощувка на съответната база; ползване на фитнес, детски кът, детска площадка, паркинг; ползване на сейф и безжичен интернет; ползване на барбекю в двора на хотела; хотелска застаховка, туристически данък и ДДС.


Други условия по офертата
1.Всички резервации се считат за гарантирани при заплащане на 30% авансов депозит по банков път до 5 работни дни след потвърждение на резервацията. Остатъкът от стойността на резервацията може да бъде заплатен по банков път или на рецепция при настаняване.
2.Хотелът запазва правото си да отказва настаняване, в случай, че плащанията не са осъществени в указаните по – горе срокове.
3.Хотелът изисква представянето на документ удостоверяващ възрастта на децата към датата на настаняване. При констатиране на възрастови различия стойността на резервацията подлежи на прекалкулиране!
4.При намаляване на престоя или преждевременно напускане суми не се възстановяват поради пропуснати ползи за хотела.

 Анулационна политика:
5.При анулация на резервация до 10 календарни дни преди датата на настаняване на туристите не се дължи неустойка и предплатената авансово сума ще бъде върната.
6.При анулация  на резервацията от 10 до 7 календарни дни преди датата на настаняване на туристите неустойката е в размер на първата нереализирана нощувка.
7.При анулация на резервация при по – малко от 7 календарни дни преди датата на настаняване на туристите и в случай на непристигане неустойката е в размер на 100% от предплатената сума по резервацията!

 

ОЧАКВАМЕ ВИ, БЪДЕТЕ НАШИ СПЕЦИАЛНИ ГОСТИ!