Есен в Стрийм Ризорт

 

 

Вид апартамент и тип

настаняване

Цена на човек

RO

Само нощувка

Студио /2+0/

29 лв.

Апартамент с една спалня /2+2/

32 лв.

Единично настаняване

50 лв.

Редовно легло: дете 0-11,99г.

24 лв.

Допълнително легло: възрастен

20 лв.

Допълнително легло: дете 6-11,99г.

14 лв.

Допълнително легло: дете под 5,99г.

безплатно

 

Цените са на човек на ден и включват: нощувка, ползване на фитнес, детски кът, детска площадка, паркинг, ползване на сейф и wifi интернет; 

 

Важно!!! Моля имайте предвид, че Спа центъра и Ресторанта в хотела не работят през този период!

 

 

Други условия по офертата и Анулационна политика:

  • Всички резервации се считат за гарантирани при заплащане на 30% авансов депозит по банков път до 5 работни дни след потвърждение на резервацията. Остатъкът от стойността на резервацията може да бъде заплатен по банков път или на рецепция при настаняване.

  • Хотелът запазва правото си да отказва настаняване, в случай, че плащанията не са осъществени в указаните по – горе срокове.

  • Хотелът изисква представянето на документ удостоверяващ възрастта на децата към датата на настаняване. При констатиране на възрастови различия стойността на резервацията подлежи на прекалкулиране!

  • При промяна на престоя и преждевременно напускане суми не се възстановяват поради пропуснати ползи за хотела.

  • При анулация на резервация до 10 календарни дни преди датата на настаняване на туристите не се дължи неустойка и предплатената авансово сума ще бъде върната.

  • При анулация на резервацията от 10 до 7 календарни дни преди датата на настаняване на туристите неустойката е в размер на първата нереализирана нощувка.

  • При анулация на резервация при по – малко от 7 календарни дни преди датата на настаняване на туристите и в случай на непристигане неустойката е в размер на 100% от предплатената сума по резервацията!