Есен в Родопите

Цените са валидни за периода:

20.09 - 04.12.20г.

Вид апартамент и тип настаняване Цена на човек, само нощувка
Студио /мак.2-ма/ 26 лв.
Апартамент с една спалня / 2+2 / 28 лв.
Допълнително легло: възрастен 15 лв.
Допълнително легло: дете 6-11,99г. 10 лв.
Допълнително легло:дете под 6г. безплатно
Редовно легло: дете 0-11,99г. 20 лв.
Единично настаняване 50 лв.

Цените са на човек на ден и включват: 1 нощувка, ползване на фитнес, детски кът, детска площадка, паркинг, ползване на сейф и wifi интернет;

Важно!!! Моля имайте предвид, че Релакс центъра и Ресторанта в комплекса не работят през този период!

Други условия по офертата и Анулационна политика:

Всички резервации се считат за гарантирани при заплащане на 30% авансов депозит по банков път до 5 работни дни след потвърждение на резервацията. Остатъкът от стойността на резервацията може да бъде заплатен по банков път или на рецепция при настаняване.
Хотелът запазва правото си да отказва настаняване, в случай, че плащанията не са осъществени в указаните по – горе срокове.
Хотелът изисква представянето на документ удостоверяващ възрастта на децата към датата на настаняване. При констатиране на възрастови различия стойността на резервацията подлежи на прекалкулиране!При промяна на престоя и преждевременно напускане суми не се възстановяват поради пропуснати ползи за хотела.
При анулация на резервация до 5 календарни дни преди датата на настаняване на туристите не се дължи неустойка и предплатената авансово сума ще бъде върната.
При анулация на резервацията от 5 до 3 календарни дни преди датата на настаняване на туристите неустойката е в размер на първата нереализирана нощувка.
При анулация на резервация при по – малко от 3 календарни дни преди датата на настаняване на туристите и в случай на непристигане неустойката е в размер на 100% от предплатената сума по резервацията!