Перелик Джаз Фест 2019

На 27 юли 2019 г./ събота/  от 20:00 часа,  на връх Перелик, в необятната Родопа планина, ще се състои Перелик  Джаз Фест. Той се провежда от 2005г. насам, в последната събота от месец Юли. Връх перелик се намира на 2091 м.н.височина.

Перелик  Джаз Фест е най – големия летен музикален форум в Южна България. Огромната популярност на фестивала, го превърна в едно от най - значимите културни събития в България и на Балканите като цяло.
От 2005г. родопските поляни са място за среща на музикални личности от цял свят. Гости на фестивала са били посланници от САЩ, Италия, Швеция,  Полша, Норвегия, Южна Африка и т.н


Перелик  Джаз Фест е символ на нашето разбиране за връзката ни с природата и екологичния начин на живот.
Това е уникално събитие за България, на 2091м надморска височина, на магическо място, в район известен със своите древни традиции, специфичен начин на живот и култура.
Целта на организаторите е фестивала да не е просто едно от многото културни събития, а да покажат връзката на хората с природата, изкуството и духовността.


Тази година във фестивала ще вземат участие българските изпълнители  - група "ЪпсурТ" и "Туба Брас Бенд" и чуждестраните групи от САЩ, Франция и Испания - "Music The International language" и "French Latino".


Перелик  Джаз Фест започва от 20:00ч, вход свободен. Не пропускайте това уникално събитие, емоциите са гарантирани! Направете своята резервация за фестивала сега в The Stream Resort Пампорово! Очакваме Ви!