Перелик Джаз Фест 2018

На 28 юли 2018 г./ събота/  от 20:00 часа,  на връх Перелик, в необятната Родопа планина, ще се състои Перелик  Джаз Фест. Той се провежда от 2005г. насам, в последната събота от месец Юли. Връх перелик се намира на 2091 м.н.височина.

Перелик  Джаз Фест е най – големия летен музикален форум в Южна България. Огромната популярност на фестивала, го превърна в едно от най - значимите културни събития в България и на Балканите като цяло.
От 2005г. родопските поляни са място за среща на музикални личности от цял свят. Гости на фестивала са били посланници от САЩ, Италия, Швеция,  Полша, Норвегия, Южна Африка и т.н


Перелик  Джаз Фест е символ на нашето разбиране за връзката ни с природата и екологичния начин на живот.
Това е уникално събитие за България, на 2091м надморска височина, на магическо място, в район известен със своите древни традиции, специфичен начин на живот и култура.
Целта на организаторите е фестивала да не е просто едно от многото културни събития, а да покажат връзката на хората с природата, изкуството и духовността.


Тази година във фестивала ще вземат участие, както български изпълнители, така и чужденци от Великобритания, Италия, Австрия, Испания, Перу, Израел и Турция

Участниците са:
Мирослава Тодорова - България

Hetty&The Jazzato Band - Великобритания и Италия
Turumtay Zarik - Австрия
Ritmos Negros - България, Испания и Перу
Kuhu Fu - Германия, Израел, Турция и Великобритания

Vivo Montana Brass Band - България


Перелик  Джаз Фест започва от 20:00ч, вход свободен. Не пропускайте това уникално събитие, емоциите са гарантирани! Направете своята резервация за фестивала сега в The Stream Resort Пампорово! Очакваме Ви!